Varbergs TuristbyråSurfers ParadiseFahlén SurfKominSurf Saloon och Love Yoghurt har i dagarna tagit emot biljetter och armband som ombud för Hallifornia. Hit kan du gå som gärna vill köpa över disk. Vi tackar och bockar för att de hjälper oss och dig. Det går även att köpa biljetter via turistbyråns hemsida och så klart via vår egen hemsida och tickster.

Biljetterna gäller till Grand Finale uppe på Borggården på Varbergs Fästning. Du kan läsa mer om vad som kommer att hända under Grand Finale i vårt förra blogginlägg. Men vad är då ett supporterband? Här kommer en förklaring till det:

Under tre dagar fylls området runt Varbergs Fästning av aktiviteter för både stora och små. Under dagarna finns inget staket och ingen entré. Som besökare kan du komma och gå som du vill. Om du gillar Hallifornia lika mycket som vi gör så skulle vi bli superglada om du blir en supporter. Som supporter får du ett riktigt fint armband som du kan bära hela sommaren. Om du och alla andra som besöker oss köper ett armband så gör det att vi kan fortsätta att utveckla och förbättra Hallifornia till nästa år, göra större tävlingar, få in fler aktiviteter och skapa en ännu bättre upplevelse. Supporterbandet ger dig inte bara fri tillgång till en massa aktiviteter på området under tre dagar utan även en massa Hallifornia-erbjudanden från våra lokala partner under sommaren. Du kan hämta ut ditt armband under Hallifornia. Om du vill ha det tidigare för att det är så snyggt och för att du vill kunna ta del av alla erbjudanden innan evenemanget så kan du hämta ut det redan nu hos något av våra ombud.

Vi kommer under juni månad att fylla på den här sidan med alla erbjudanden som kommer att ingå. De första har redan kommit upp.

Och kanske undrar du som läser det här vad det är för aktiviteter? Vi presenterar vårt program inom ett par dagar så tills dess kan du kolla på filmen från förra året och läsa lite om vad vi redan skrivit här på bloggen.