Helt lätt är det inte! Men verkar så häftigt! Ingen press att satsa på att tävla. Inget krav att vara med i en förening. Det handlar om att ha kul, lära sig att misslyckas, börja om igen och igen och att ge och få support av de andra. Den generösa stämningen och gemenskapen där alla peppar alla är självklar. Nya vänskapsband skapas oavsett bakgrund. Spontanidrott är ett uttryck som används om brädsporter på asfalt eller i vatten och det är precis vad det handlar om. Väder och vind är perfekt, lusten faller på och så drar man iväg. Men för att klara det där häftiga åket ……Hur då?

Att hitta vägen till sin första bräda ser förstås lite olika ut. Kanske syrran har en gammal som man får ärva? En kompis har börjat och det är OK att hänga på. Oavsett om hela familjen är skatenördar eller om ingen finns i närheten som gillar bräda – nu finns chansen!

Idén att få testa action- och brädsporter med en tjuvstart före ”riktiga” Hallifornia blev en succé förra året. Ett 50-tal tjejer och killar deltog i Sports Camp. Så nu gör vi om det i Sports Camp 2015 i Varberg. I tre dagar 13-15 juli finns duktiga instruktörer på plats och här finns chansen att prova wakeboard, skimboard, longboard, SUP och klättring. Nytt för i år är yoga och blokart- mer nyheter är på gång. Säkerhet och skydd är förstås en viktig programpunkt. Deltagarna kan vara mellan 8-15 år, vi kör kl 10-15 varje dag med lunch. Det finns plats för både nybörjare och proffs.

I paketet ingår även ett Hallifornia supporterband. Med vårt nya snygga supporterband får du chansen att visa upp det du lärt dig på Sport Camp inför publik om du vill. Förutom tillgång till alla Hallifornias aktiviteter mellan den 16-18 juli får du även rabatter på flera ställen i Varberg.

För mer information och anmälan klicka här.