Var kan man bo under Hallifornia? Det finns många alternativ men tänk på att boka i tid, Varberg är en populär sommarstad, framförallt under Hallifornia.

cvk-2Ett alternativ är att boka Halliforniapaketet på Comwell Varbergs Kurort. Varbergs kurort är en av Varbergs mest kända platser tillsammans med Varbergs fästning. Hotellet ligger endast 52 steg från vattenbrynet vid ”Kåsa”, ett av Varbergs bästa vågsurfingställen! Tänk dig att börja dagen med en grym frukostbuffé för att sedan ta en promenad längs strandpromenaden i riktning mot Varbergs fästning och alla Hallifornias aktiviteter. När Halliforniadagarna lidit mot sitt slut ligger Apelviken bara ett par hundra meter bort. Apelviken är stället att slappna av på. Platsen som det vilar något magiskt över. Platsen där strandhängarna möter surfarna. Platsen där myggorna inte existerar och solnedgångarna bildar en ny tavla för varje dag som går.

I Halliforniapaketet ingår tillträde till gymmet, frukostbuffé och förstås supporterbandet som ger dig fri tillgång till alla aktiviteter under Hallifornia. När musklerna är trötta efter en hel dag av aktiviteter under Hallifornia kan du återhämta dig genom massage och spa-upplevelser på Kurorten.

Naturligtvis är läget utmärkt för att vandra hemåt i den ljumma sommarnatten efter Grand Finale den 18 juli – Hallifornias stora avslutningsfest inne på Borggården, Varbergs fästning. En av de coolaste och mest unika arenorna i världen. En upplevelse ni definitivt inte vill missa med internationella DJ:s, barer, mat och riktigt coola performanceartister.

cvk-1