Tänk att få samlas runt fästningen, vara mitt i stan och välkomna alla till glädjefyllda festivaldagar! Mycket har hänt sedan Hallifornia drog igång 2013, många nya partners har kommit till, nya idéer och aktiviteter. Ett viktigt värde i den nya kustkulturen är värnandet om vår gemensamma miljö. De aktiviteter som vi arrangerar kräver inga bränsleslukande motorer. Istället är vind och vatten de elementen som står i centrum. En av de häftigaste aktiviteterna, att åka wakeboard efter en kabel, får alla en chans att prova på i självaste vallgraven. Och utsläppen är lika med noll.

Varberg Energi har varit vår leverantör av förnyelsebar energi och sponsor sedan starten av Hallifornia. VIVA är Varberg Energis beteckning på el från vind och vatten och det är 100 procent förnyelsebar energi. Så alla glada barn som ska prova wakeboard för första gången och alla erfarna åkare som gör upp om den spännande tävlingen Queen och King of the Castle kan vara trygga över att den el vi förbrukar under Hallifornia inte påverkar vårt klimat.

 

Vill du prova wake i Vallgraven? Vårt supporterband ger dig tillgång till alla prova-på-aktiviteter under hela Hallifornia 16-18 juli.På Sport Camp kan du som är mellan 8 och 15 år i lugn och ro prova wake och alla andra aktiviteter under ledning av våra erfarna instruktörer under tre dagar före Hallifornia drar igång. Läs mer och anmäl er här!

viva1

 

viva4