Som medlem i vårt crew får du se vad som händer bakom kulisserna, få nya vänner, erfarenheter och meriter. För att jobba med evenemang krävs det att man tar initiativ och har en positiv inställning. Det kan vara krävande men det är också väldigt, väldigt roligt!

Ingen dag är den andra lik och mycket handlar om att interagera med andra människor. Vi är ett stort härligt gäng som arbetar med Hallifornia och det finns alltid plats för fler. Det kommer garanterat blir en lärorik och minnesvärd upplevelse.

Som volontär får du möjlighet att gå vår utbildning School of Life, som vi jobbar med att utveckla och förnya varje år. Vi träffas regelbundet varje vecka under ca 10 veckor. Där får du lära dig det du behöver kunna för att jobba med events. Det kan handla om hur vi designar ett område, hur festivalen får folk att komma dit, vad du bör tänka på för att vara en god värd och hur man hanterar material och verktyg.

För de medlemmar som har mer erfarenhet t.ex. för att de varit med tidigare år eller läser en meriterande utbildning erbjuder vi individuellt anpassade uppgifter och ansvarsområde. Målet är att utmaningen ska vara på rätt nivå för att det både ska upplevas spännande och roligt.

För att ansöka om att arbeta med oss som volontär fyller du i en intresseanmälan på den här sida. Om du blir antagen får du mer information om träffar för School of Life efter den 31/3.

Det går även att söka sommarjobb på Hallifornia genom Varbergs kommun för dig som går årskurs 2. Ansökan är öppen fram till 12 mars. Läs mer och ansök på Varbergs kommuns hemsida.