Supporterbandet är det snygga armbandet för dig som vill stödja Halliforniarörelsen. Det ger dig tillgång till prova-på aktiviteter under festivalen, samt mängder av erbjudanden under hela sommaren!

På Hallifornia-festivalen finns nämligen inget staket och ingen entré. Det betyder att du som besökare kan du komma och gå som du vill. Istället är du välkommen att bli en supporter. Som supporter får du ett fint armband som du kan bära hela sommaren.

Om du och alla andra som besöker oss köper ett armband så kan vi fortsätta att utveckla och förbättra Hallifornia till nästa år, med tävlingar, aktiviteter och artister. På så sätt är du med och bidrar till att vi kan skapa en fin upplevelse för alla!

Beställ 2017 års supporterband i den nya Hallifornia Store på vår hemsida och spara 20% mot ordinarie pris.