Som det gamla ordspråket lyder så är smaken delat. Det tänker vi på när vi planerar hur vi ska kunna göra er besökares upplevelse så bra som möjligt. På festivalen hittar du mat nästan överallt. Vad sägs till exempel om jamaicansk kyckling, indiska rullar, burgare i alla olika sorter, vegetariska mumsigheter, filippinska rätter, friterad fisk, steak n’ grill eller färska juicer?

Framåt eftermiddagen-kvällen växlar vi över från prova på-aktiviteter och tävlingar på området till musik och skönt häng. På Södra Fästningshörnan kommer grillarna att stå varma för den som vill ta med sig egen grillmat och njuta av högsommaren med familj och vänner. På Norra Fästningshörnan erbjuder Surfers Corner varje kväll både servering, underhållning och kulinariska upplevelser. Välkomna till vårt 5 års kalas!