Hallispirit Mini Events

  16 juli, 2020 17:00 - 18 juli, 2020 18:00 Varberg, Sweden

  Find your Inner HalliSpirit – 3 klasser som bjuder in dig till att hitta din inre stillhet

  Tillsammans med Coastal Yoga erbjuder vi mellan den 16 – 18 juli tre välgörande yogaklasser. Det finns olika vägar för att nå sitt inre, en del behöver mer rörelse och dynamik, andra mjukhet och lugn, därför kan ni under dessa dagar välja mellan tre olika inriktningar, både genom aktivitet och stillhet. Välj mellan Pranayama & Yoga Nidra, Vinyasa Flow och Yinyoga med livemusik av Wikedhvani.

  En grundtanke i yogan är att försöka komma ner ifrån allt det som surrar i huvudet och landa in i kroppen, in i sitt inre, in i sitt sanna jag. Genom yogans verktyg stillar du sinnet så du kan dyka in i det som är du. Genom att pausa och blicka inåt hittar vi ny kraft, ökad kreativitet och vi kan lättare möta dagen och det vi tar oss för med ett större lugn och en mer avslappnad attityd. Vi kan släppa på invanda mönster och rädslor, följa vårt hjärta och leva mer till vår fulla potential.

  Coastal Yoga
  Johan och Jennie Landahl är båda yogalärare på heltid och driver två yogastudios, varav en i Varberg. Coastal Yoga är en mysig och inbjudande studio på Breareds torg, ett stenkast från Apelviken. Här erbjuds ett varierat schema av yogaklasser, både för den nya och för den erfarna yogin. Hos Coastal Yoga finns ett härligt team av erfarna yogalärare som ger klasser med hög kvalitet. Coastal Yoga bjuder regelbundet in gästlärare till sina studios och arrangerar workshops och events, både för privatpersoner och företag. Dessutom arrangeras årligen yogaresor bl.a till Mallorca och Thailand.

  Wikedhvani
  Wikedhvani bjuder på skira toner och kvinnlig urkraft där hav, natur, medmänsklighet och tron på varje människas obegränsade potential står i fokus. Med personliga texter på både engelska och svenska skapar hon sin egen musikaliska kärlekshistoria inspirerad av både musikal, visa och det klassiska singer songwritersoundet.