Välkommen till Varberg 20-22 juli!

Under tre dagar i juli fylls området runt Varbergs Fästning av aktiviteter för både stora och små. Det finns inget staket och ingen entré. Som besökare kan du komma och gå som du vill. Om du gillar Hallifornia lika mycket som vi gör så är du välkommen att bli en supporter. Som supporter får du ett fint armband som du kan bära hela sommaren. Armbandet ger dig dessutom fri tillgång till alla våra aktiviteter. Om du och alla andra som besöker oss köper ett armband så kan vi fortsätta att utveckla och förbättra Hallifornia till nästa år, med tävlingar, aktiviteter, artister och skapa en fin upplevelse för alla. Supporterbandet ger dig dessutom en massa Hallifornia-erbjudanden från våra lokala partners, även kallade ”Friends of Hallifornia”, under sommaren.

Supporterband

Supporterarmbandet kan man köpa på hemsidan i Hallifornias store. Man kan även hitta det hos några av festivalens ombud som finns runtomkring Varberg. Har man inte hunnit skaffa det innan festivalen finns det goda möjligheter att införskaffa sig det i några av våra informationsbås som finns utplacerade på festivalområdet under festivalen.

Förutom armbandet hittar du även biljetterna till avslutningsfesten, Grand Finale hos våra ombud. Detta är avslutningen på festivalen som är ett måste för dig över 18!

Våra ombud

Bildepån, Susvindsvägen 17, Varberg
Café Di La, Torggatan 16, Varberg
Destination Apelviken, 
Sanatorievägen 4, Varberg
Kassett, Torggatan, Varberg
Linnea och Nello, Kungsmässan, 
Borgmästaregatan 5, Kungsbacka
Macforum, Kungsmässan, Borgmästaregatan 5, Kungsbacka
Macforum, Storgatan 45B, Halmstad
Macforum, Östra Hamngatan 16, Göteborg
Surfers Paradise, Södergatan 22, Varberg
Team Sportia, Birger Svenssons väg 16, Varberg
Turistbyrån, Västra Vallgatan 39, Varberg