Vill du arbeta som volontär på Hallifornia?

Var med och skapa Varbergs bästa evenemang. Se vad som händer bakom kulisserna, få nya vänner, erfarenheter och meriter.

Vi vill ha nya medlemmar till vårt Crew. För att jobba med evenemang krävs det att man tar initiativ och har en positiv inställning. Det kan vara krävande men det är också väldigt, väldigt roligt!

Ingen dag är den andra lik och mycket handlar om att interagera med andra människor. Vi är ett stort härligt gäng som arbetar med Hallifornia och det finns alltid plats för fler. Det kommer garanterat blir en lärorik och minnesvärd upplevelse.

Som volontär får du möjlighet att gå vår utbildning School of Life, som vi jobbar med att utveckla och förnya varje år. Vi träffas under ett par veckor innan festivalen. Där får du lära dig det du behöver kunna för att jobba med events. Det kan handla om hur man designar ett område, hur man får folk att komma dit, vad man bör tänka på för att vara en god värd och hur man hanterar material och verktyg.

För de medlemmar som har mer erfarenhet t.ex. för att de varit med tidigare år eller läser en meriterande utbildning erbjuder vi individuellt anpassade uppgifter och ansvarsområde. Målet är att utmaningen ska vara på rätt nivå för att det både ska upplevas spännande och roligt.

Som medlem i vårt Crew får du:

  • Ett minne för livet
  • Vara del av den härliga gemenskapen
  • Utbildning om hur man jobbar med evenemang
  • Arbetslivserfarenhet
  • Personalaktiviteter som kick off-dag och avslutningsfest
  • Arbetskläder och Supporterarmband
  • Arbetsintyg och något fett att sätta på CV:t

Nyfiken?

Fyll i vår intresseanmälan så hör vi av oss när det är dags att samla crewet inför Hallifornia 2017.

Intresseanmälan

Att vara volontär innebär att du arbetar ideellt, dvs utan lön. Istället får du mat, tillgång till festivalen, arbetslivserfarenhet, personalaktivitet, arbetsintyg, personalkläder, supporterarmband och utbildning . När du arbetar med oss är syftet att skapa en bra, trygg och rolig upplevelse för våra besökare och för alla som arbetar under festivalen.

Du börjar med att göra en intresseanmälan via vår hemsida. När din ansökan har kommit in går vi igenom den. Innan den 30/3 kommer du att få veta om du är antagen eller inte. Du får svar via mail.

Om du blir antagen till att arbeta som volontär kommer du att bli kallad till vår utbildning, som vi har vid ett par tillfällen innan festivalen. Du kommer då att få reda på vilken arbetsgrupp du kommer tillhöra vid genomförandet. Varje arbetsgrupp kommer att ha ett fast schema som måste hållas.

Nej din ansökan är inte bindande. Skicka inte in en ansökan om du inte helt säker på att du vill och kan arbeta som volontär under festivalveckan. Om du däremot blivit antagen och blivit tilldelad en arbetsgrupp och sedan återkallar din ansökan så kommer det att påverka dina chanser för volontärsarbete hos oss i framtiden.

Vårt utbildningsprogram School of Life pågår flera veckor innan festivalen. Vid dessa tillfällen får du som volontär lära dig allt man behöver veta, när man ska jobba med ett evenemang. Vi utgår från hur man designar och planerar ett evenemang så att besökaren får en positiv upplevelse.

Det kan handla om hur vi designar ett område, hur festivalen får folk att komma dit, vad du bör tänka på för att vara en god värd och hur man hanterar material och verktyg.
Du lär dig hur vi arbetar med marknadsföring och hur man bemöter besökare och arbetskollegor. Du får också genom praktiska övningar lära dig hur man bygger upp, genomför och avslutar ett evenemang.

Festivalen genomförs den 20-22 juli 2017. Tre dagar före, den 17-19/7, genomförs Sport Camp. Så hela vecka 29 har vi fullt upp. Vi genomför också olika aktiviteter andra veckor under sommaren. Det kan handla om event marketing, förbereda och planera samt hålla öppet i wakeboardbanan.

Har du övriga frågor?

Kontakta: patricia@nordicsurfers.com