Delta som volontär

Var med och skapa Varbergs bästa evenemang. Se vad som händer bakom kulisserna, få nya vänner, erfarenheter och meriter.

Att jobba med evenemang innebär att man får ta initiativ. Det kan vara krävande men det är också väldigt, väldigt roligt! Mycket handlar om att interagera med andra människor. Vi är ett stort härligt gäng som arbetar med Hallifornia och vi strävar efter att alla nya personer ska känna sig välkomna. Det kommer garanterat blir en lärorik och minnesvärd upplevelse.

Det finns möjlighet att vara med på träffar flera veckor innan festivalen för dig som vill vara mer delaktig. Då kan du få vara med och planera, bygga, måla och designa olika områden. Vi jobbar också med hur vi ska få besökare att komma samt går igenom vad man bör tänka på för att vara en god värd och hur man hanterar material och verktyg.

För er volontärer som har mer erfarenhet för att ni är äldre, varit med tidigare år eller läser en meriterande utbildning erbjuder vi individuellt anpassade uppgifter och ansvarsområde. Målet är att uppgifterna ska vara på rätt nivå för att det både ska upplevas spännande och roligt.

Intresseanmälan

Fyll i vår intresseanmälan så hör vi av oss när det är dags att samla crewet inför Hallifornia 2018.

Bli medlem i vårt crew och få

– Ett minne för livet
– Vara del av den härliga gemenskapen
– Utbildning i hur man jobbar med evenemang
– Arbetslivserfarenhet
– Personalaktiviteter som kick off-dag och avslutningsfest
– Arbetskläder och Supporterarmband
– Arbetsintyg och något kul att sätta på CV:t

 VANLIGA FRÅGOR

Att vara volontär innebär att du arbetar ideellt, dvs utan lön. Istället får du mat, tillgång till festivalen, arbetslivserfarenhet, personalaktivitet, arbetsintyg, personalkläder, supporterarmband och utbildning . När du arbetar med oss är syftet att skapa en bra, trygg och rolig upplevelse för våra besökare och för alla som arbetar under festivalen.

Du gör en intresseanmälan här på vår hemsida. Efter den 30 april kommer du att få veta om du är antagen eller inte.

Nej, din ansökan är inte bindande. Skicka inte in en ansökan om du inte helt säker på att du vill och kan arbeta som volontär under festivalveckan. Om du däremot blivit antagen och blivit tilldelad en arbetsgrupp och sedan återkallar din ansökan så kommer det att påverka dina chanser för volontärsarbete hos oss i framtiden.

Det beror självklart på vad du har för erfarenheter. Exempel på uppgifter som du kan bli involverad i är design och byggnad av ett festivalområde eller värd för besökare, samarbetspartner och kollegor.

Festivalen genomförs den 19-21 juli 2018. Tre dagar före, den 16-18/7, genomförs Sport Camp. Så hela vecka 29 har vi fullt upp. Innan det kommer att bli kallad till en obligatorisk träff där vi går igenom alla riktlinjer.

Många som är med som volontärer är med oss vid andra tillfällen under sommaren. Det kan handla om att planera, bygga och måla, locka besökare och efter allt är klart, sortera och städa.

Har du övriga frågor?

Kontakta: patricia@nordicsurfers.com