Nordic Ocean Watch Sweden

Nordic Ocean Watch är ett miljökollektiv som brinner för att ta hand om havet. De har skapat en ny kultur som de kallar ´Tavaha´- även kallat för det nordiska ´Aloha´. Ett uttryck som handlar om att ingen kan använda havet utan att ge något tillbaka. Om vi vill se ett friskt och levande hav i framtiden- måste vi alla bidra.

Besök Nordic Ocean Watch och låt dig bli inspirerad och motiverad att leva en mer havsvänlig livsstil, det som är bra för havet är bra för dig.

Aktiviteter under Festivalen:
18-20/7: Skräpcykeln – Att hålla rent och kasta skräp ska vara kul! I samarbete med Wafabike har de skapat en skräpcykel som kommer cirkulera på området.

Torsdag 18/7: SUP-städ i Vallgraven – NOW städar snyggt och rent inför helgens wake-tävlingar.

Lördagen 20/7, kl 11:00: Strandstäd- NOW tror på att handling skapar förändring! Tillsammans med Greenpeace anordnar de därför ett strandstäd för både stora och små. 

Lördagen 20/7 kl 13:00-14:00: Paddle out- NOW och Greenpeace tror på att kraften och makten existerar i vardagens hjältar. Ge havet en röst och visa din kärlek för havet genom att delta!

NOW- HANG OUT (under festivalen):
-Hur kan du hjälpa havet?- Här hittar du enkla tips på hur du kan hjälpa havet i din vardag.

– Bli en Ocean Watcher!- Vill du bli en havshjälte för din favoritstrand? Kom och signa upp!

– Fotovägg- Ta en bild och visa din kärlek för havet! Du tar hand om det du älskar. Ha kul!

– NOW-tygmärke- Stötta Nordic Ocean Watch arbete och pimpa samtidigt din outfit! Tack vare Brodyrmärken.se kan du nu bli ägare till deras schyssta tygmärke. Sy fast på kepsen, t-shirten eller board bagen och visa stolt upp att du bryr dig om havet.

-´Den Blå vågen´- Gör något litet för något stort! Det lilla du gör har betydelse och tillsammans kan vi skapa skillnad. Tillsammans flätar vi en symbol för detta- en våg av ghost net. Kom och ge ditt bidrag.

TAVAHA!

Tider
18-20 Juli, 11.00-18.00
20 Juli, kl 11:00 Strandstädning
20 Juli, kl 13:00-14:00 Paddle out, (efter strandstädningen)

Plats
Vallgraven

Följ
Hemsida
Facebook
Instagram

Annat på festivalen