fbpx

School of life – under 18 år

På grund av omständigheterna kring Covid-19 vet vi inte än hur restriktionerna ser ut sommaren 2021. Du kan fortfarande söka som volontär men dessa datum och även detta upplägget gäller endast ifall Hallifornia Festivalen blir av. Vi kommer att uppdaterar sidan så fort vi fått ny information. Stay tuned!

Bli medlem i vårt crew och få

– Ett minne för livet
– Vara del av den härliga gemenskapen
– Inblick i hur man jobbar med evenemang
– Arbetslivserfarenhet
– Personalaktiviteter som kick off-dag och avslutningsfest
– Arbetskläder
– Supporterarmband & Aktivitetspass
– Arbetsintyg och något kul att sätta på CV:t

 VANLIGA FRÅGOR

Att vara volontär innebär att du arbetar ideellt, dvs utan lön. Istället får du mat, tillgång till festivalen, arbetslivserfarenhet, personalaktivitet, arbetsintyg, personalkläder, supporterarmband och utbildning . När du arbetar med oss är syftet att skapa en bra, trygg och rolig upplevelse för våra besökare och för alla som arbetar under festivalen.

Vi har några träffar innan festivalen för er som är under 18. Då kommer vi att lära känna varandra och även gå igenom vad man bör tänka på när man är volontär under festivalen. Vi ger även information kring olika arbetsuppgifter samt hur man är en god värd mot sina kollegor, utställarna och besökarna.

Du gör en ansökan här på vår hemsida. Sedan kommer vi att höra av oss. Var noga med att dina uppgifter stämmer så att vi kan kontakta dig under rekryteringsprocessen. Sista anmälnings dag är 10/6.

Nej, din ansökan är inte bindande. Skicka inte in en ansökan om du inte helt säker på att du vill och kan arbeta som volontär under festivalveckan. Om du däremot blivit antagen och blivit tilldelad en arbetsgrupp och sedan återkallar din ansökan så kommer det att påverka dina chanser för volontärsarbete hos oss i framtiden.

Det beror självklart på vad du har för erfarenheter. Exempel på uppgifter som du kan bli involverad i är upp/ner riggning av ett festivalområde, bemötande/service att sälja biljetter och aktivitetspass i våra biljettstationer, aktivitetsvärd eller festivalvärd mot besökare, samarbetspartner. Detta är bara några exempel på erfarenheter du kan få med dig.

Festivalen genomförs den 22-24 juli 2021. Tre dagar före, den 19-21 juli, genomförs Sport Camp. Så hela vecka 29 har vi fullt upp. Innan det kommer att bli kallad till en obligatorisk träff där vi går igenom alla riktlinjer.

Ansökan

Hallifornia Festivalen anordnas av Nordic Surfers AB som kommer lagra dina uppgifter för kommunikation och administration i samband med ditt deltagande på festivalen. Läs mer om vår integritetspolicy.

Har du övriga frågor?

Kontakta: patricia@nordicsurfers.com