Marknadsplats

Är du en eldsjäl som brinner för din passion, en fantastisk kreatör som vill komma ut med sina alster eller ett företag som vill komma i kontakt med sina kunder i en skön omgivning? Tveka inte att höra av dig till oss för att boka upp en av de attraktiva marknadsplatserna på festivalen där du får en fantastisk möjlighet att visa upp dina produkter eller tjänster. Vi har olika områden med olika koncept och tillsammans kommer vi fram till den bästa platsen för just dig. Släng iväg ett mail till partner@hallifornia.se så hör vi av oss.

Samarbete

Brinner du för musik, konst, sport, hållbarhetsfrågor, jämställdhet eller någonting annat och har helt plötsligt insett att Hallifornia är rätt forum för dig. Tveka inte att höra av dig så vi får talas vid och se om vi kan göra något riktigt kul ihop i sommar. Ett samarbete är som bäst när båda parter känner att de lyfter varandra och utvecklas tillsammans, så maila oss på partner@hallifornia.se så ser vi till att göra något riktigt coolt ihop.

Sponsring

Har du ett företag som du vill komma och synas med på festivalen. Det breda utbudet av aktiviteter under Hallifornia möjliggörs genom våra sponsorer, partner och kunder. För oss och för besökarna är ni därför mycket viktiga och vi är måna om att ni ska få ut så mycket som möjligt av ert engagemang. Är ni intresserade av en evenemangsyta, marknadsplats, exponering, mediamaterial eller personalaktiviteter under Hallifornia så tveka inte att höra av er till oss genom att maila in på partner@hallifornia.se