Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nordics4/domains/hallifornia.se/wp-content/plugins/revslider_old/includes/operations.class.php on line 2492

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nordics4/domains/hallifornia.se/wp-content/plugins/revslider_old/includes/operations.class.php on line 2496

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nordics4/domains/hallifornia.se/wp-content/plugins/revslider_old/includes/output.class.php on line 3468
Female Role Models | Hallifornia

Female Role Models

Genom ett aktivt arbete som går ut på att involvera framför allt unga tjejer, så är ambitionen att skapa en jämnare könsfördelning bland utövarna. För att inspirera unga tjejer så har vi som mål att ha minst 40% kvinnliga förebilder på Hallifornia, vilket vi har uppnått de senaste åren.

På Hallifornia genomförs olika event riktade till tjejer och kvinnor med intresse för att pröva på aktiviteter utifrån egna önskemål och förutsättningar. Ofta tillsammans.

Flera av de sporter som ingår i Hallifornia-festivalen är mansdominerade. För att skapa ökad jämställdhet sker riktade insatser både till unga killar och vuxna män och till unga tjejer och vuxna kvinnor som stimuleras via en möjlig medverkan från föreningslivet och olika nätverk.

En annan aspekt som är viktig för oss är att det mediamaterial som samlas in och publiceras i form av foto och videoklipp innehåller fler aktiva tjejer och kvinnor.

I den interna organisationen är det fokus på att olika arbetsgrupper inte är uppdelade efter kön för att motverka en stereotyp arbetsfördelning. Både kvinnor och män finns i ledande funktioner.

Läs mer

School of Life

Ungdomar får ansvar, förtroende och erfarenhet.

Welcome to Hallifornia

Hallifornias arbete med välkomnande och inkludering.

Miljö 

Påverka människors värderingar mer än miljön.