fbpx

Hallispirit

På Hallispirit i Societetsparken landar du mjukt under trädkronorna och kan, om du har ett festivalpass, välja mellan ett stort antal pass av yoga, meditationer, föreläsningar och frigörande dansklasser. Här finns också utställare med vackra smycken och kläder, massagetält samt sköna viloplatser för den som bara vill pausa ett tag. Den populära barnyogan är självklart också tillbaka, så glöm inte leklusten alla vuxna som får lov haka på!

Yoga

Yoga är en individuell upplevelse som delas med andra, med uppmaningen att försöka bortse från hur det ser ut när andra gör yoga och istället fokusera på hur man själv upplever det. Alla som är sugna att prova på är välkomna oavsett ålder och förkunskap. Det viktigaste är att ha ett öppet sinne och humor! Ta med en yogamatta eller handduk till passet.

Meditation

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs. Med hjälp av meditation kan du komma närmare dig själv och din inre röst. Meditation har alltid varit ett naturligt inslag inom olika österländska kulturer. I vårt stressade västerländska samhälle har intresset ökat kraftigt på senare år. Vi börjar inse att vi behöver stanna upp ibland för att vårt inre, vår själ och världen ska hinna med. När du mediterar lär du dig att tysta ner dina allt för ofta återkommande tankar och tona ner övriga sinnesintryck vilket gör dig mer avslappnad, något som skapar en större harmoni i din praktiska vardag och i ditt inre psykiska och själsliga liv.

 

Programinnehåll för Hallispirit 2019

  • Allt
  • Artist
  • Föreläsning
  • Klasser
  • Prova På
  • Utställare