Byten & Reklamationer

Ångerrätt
Du har rätt att ångra ditt köp mot giltigt kvitto inom 30 kalenderdagar efter att du mottagit dina varor, med undantag för biljetter. Produkten måste returneras i säljbart skick i originalförpackning och med alla hangtags. Alla returnerade varor skickas tillbaka tillsammans med ordernummer och kontaktuppgifter till oss. Oidentifierade objekt som returneras kan nekas återbetalning. Returer som är skadade, smutsiga, tvättade eller slitna godtas ej. Hallifornia står inte för returfrakt.

Reklamation
Om du upptäcker ett produktionsfel kan varorna reklameras mot giltigt kvitto eller betalningsunderlag. Produkt som skadats till följd av slitage anses inte vara felaktig. Om du vill byta ut den felaktiga produkten kan vi byta den mot liknande vara i mån av tillgång. Om möjligt erbjuder vi att reparera defekta produkter. Om det inte går att reparera eller produkten inte längre är tillgänglig har du rätt till full återbetalning inklusive frakt- och returkostnader. Vid godkända reklamationer står vi för alla extra kostnader.

Speciella villkor för biljettköp
Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller ej vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp. Förlorad biljett ersätts ej. Vid köp online kan kunden själv skriva ut en ny biljett, observera dock att varje biljett endast medger inträde en gång.

För återköp eller reklamationer, vänligen kontakta oss på: store@hallifornia.se