fbpx

Varbergs Bostad

För Varbergs Bostad är det självklart att vara med på folkfesten Hallifornia. Förutom att vi är kommunens största hyresvärd är vi också Varbergsbornas egna bostadsbolag. Därför vill vi alltid finnas i händelsernas centrum.

Därför arbetar vi också sedan länge för att bidra till en hållbar samhällsutveckling. En viktig del i det arbetet är att ta ett socialt ansvar. Det gör vi bland annat genom att så ofta vi kan ge våra hyresgäster möjlighet till en aktiv, positiv och meningsfull fritid.

Skimboard är en av de populäraste aktiviteterna under Hallifornia. Den kan alla som bor hos oss prova på helt gratis. Vi finns på plats alla dagar mellan klockan 11-18 i vår monter på södra fästningshörnan. För dig som är hyresgäst är det bara att titta in så ser vi till att du kan få en riktigt häftig och rolig festivalupplevelse på en bräda i bassängen intill.

I vår monter har alla också chansen att vara med i olika tävlingar och andra roliga aktiviteter. Då kan du också vinna fina priser.

Dessutom får du träffa vår maskot Bivar. Han är alltid på festivalhumör och tar gärna en selfie tillsammans med alla som har lust. Hans namn är ingen tillfällighet. Bivar är en symbol för Varbergs Bostads arbete för en hållbar samhällsutveckling. Ett arbete som bland annat innebär att vi har byggt upp många bisamhällen i våra bostadsområden för att slå vakt om den biologiska mångfalden.

I vår monter kan du få veta mycket mer om vårt hållbarhetsarbete. Så titta in hos oss, njut av Varbergs underbara natur – och ha roligt. Vi ser fram emot att träffa dig på Hallifornia!