fbpx
[rev_slider alias=”utstallare”]

INFORMATION TILL PARTNER: HALLIFORNIA 16-18 JULI 2020

OM HALLIFORNIA

Festivalen äger rum tre dagar i mitten av sommaren i Varberg. Den 16-18 juli genomförs Hallifornia för åttonde året och lockar 40 000 besökare. Det finns inte något staket och inget inträde till huvudområdet. Festivalen har flera olika delområden och erbjuder tävlingar, prova på-aktiviteter, föreläsningar, mat, konst, workshops, innovationer, musik och ett riktigt skönt häng! För att delta i prova på-aktiviteter samt inträde till musik och festområdet köper besökarna biljetter. För mer information om festivalen, besök www.hallifornia.se

MILJÖPOLICY

Vi uppdaterar vår miljöpolicy varje år. Läs igenom den på www.hallfornia.se/miljopolicy då det är viktigt att du kan uppfylla de krav som ställs.

DATUM OCH ÖPPETTIDER

Dag Datum Aktiviteter och utställare Surfers Corner (fest)
Torsdag 16-juli 11.00-18.00 Stänger 01.00
Fredag 17-juli 11.00-18.00 Stänger 01.00
Lördag 18-juli 11.00-18.00 Stänger 01.00

 

På onsdagen innan festivalen (15 juli) har vi ett förhäng med våra partner, personal och speciellt inbjudna på Surfers Corner från klockan 19.00. Mer information och anmälan kommer i välkomstbrev.

PLATS OCH KARTA

Hallifornia-festivalen genomförs i området runt Varbergs Fästning. Se vår karta över våra olika festivalområden här: www.hallifornia.se/karta. Vi erbjuder partnerplatser på alla våra områden:

 • Södra Fästningshörnan – Action Sport: Street Skate, Skimboard, Martial Arts, Trampolin mm. och Silicon Halli
 • Societetsparken – HalliSpirit, Parkmusik
 • Vallgraven – Action Sport: Wakeboard
 • Badhusplatsen – Art Creative och Barnens badstand
 • Hamnplan – Skateramp
 • Norra Fästningshörnan – Surfers Corner: Fest och musik

FESTIVALARMBAND OCH RABATTER

Som utställare på Hallifornia ingår 2 Festivalpass när ni har köpt er marknadsplats till ordinarie pris. Vill ni köpa flera festivalband så får ni 30% rabatt på dessa. Mer information om detta kommer i välkomstbrevet.

VATTEN, FÖRVARING OCH MOTTAGNING AV LEVERANSER

Du har som partner tillgång till att hämta vatten på anvisade platser.

Har du behov av vattenanslutning, förvaring eller att vi ska motta leveranser tillkommer en avgift för det, efter att det godkänts av oss.

MUSIK

Har ni önskemål om att spela musik behöver ni få det godkänt från er kontaktperson, då det kan påverka vart vi placerar er med hänsyn till varje områdes ljudbild.

EL

Det är viktigt att ni inte överskrider beställd förbrukning, då det kommer att orsaka strömavbrott som påverkar andra utställare och aktiviteter.
Använd jordade kablar (svarta).

Hallifornia är inte ansvariga för produkter (kyl/frysvaror, produkter på varmhållning eller under tillagning) som förstörs till följd av elavbrott.

GASOL

Anmäla till oss om ni vill använda gasol. Vi kräver att ni har tillstånd för detta från Räddningstjänst.

FORDON

Fordon får ej placeras vid marknadsplats under festivalens öppettider, utan särskilt tillstånd. Av- och pålastning tillåtet innan festivalen öppnar samt efter den har stängt. Det finns avsedd parkering för utställare. Mer information kommer i ditt välkomstbrev.

TÄLT OCH MONTERMATERIAL

Ni köper en yta där ni själva ansvarar för att ta med bord, stolar, tält/vädersäkring och övrigt montermaterial. Etablerar ni tält måste ni ha förankring. Festivalområdet är inte inhängnat men vi har ronderande nattvakter efter stängning. Ni kan välja att bygga upp och rigga ner varje dag eller lämna kvar det ni vill på eget ansvar.

HUR GÖR JAG FÖR ATT BOKA MIN PLATS?

 1. Läs igenom informationen i detta dokument och att du uppfyller kraven i vår miljöpolicy.
 2. Meddela vår kontaktperson era önskemål kring yta, el, placering samt övriga behov.
 3. Efter godkänd bokning upprättar vi ett avtal. Till avtalet behöver vi nedanstående uppgifter:

Avtalansvarig (Avtalet signeras digital med BankID via Kivra)

 • Kontaktperson
 • E-post
 • Mobilnummer
 • Personnummer

Faktureringsuppgifter:

 • Företagsnamn
 • Org. nr
 • Fakturaadress
 • E-post för digital faktura

Ansvarig på plats

 • Kontaktperson
 • E-post
 • Mobilnummer
 1. Efter signerat avtal skickar vi en faktura som ska betalas inom 20 dagar. Efter betald faktura är er plats bekräftad.
 2. Ni skickar oss bild och text för publicering på vår hemsida och i övriga kanaler. Se hallifornia.se/underlag-publicering/ för mer information.
 3. Ca 2 veckor före festivalen får ni ett välkomstbrev av oss. Det innehåller alla relevant information som ni behöver känna till inför er ankomst, så som adress till ert område, kontaktpersoner, parkering, pre-party, detaljkarta mm.

Hantering av personuppgifter

När ni signerar avtalet godkänner ni att vi sparar de uppgifter ni delar med er av till oss så som kontaktuppgifter och e-post för att kunna kontakta er, teckna avtal, planera festivalen och säkerställa att vi ger er den service ni förväntar er. Vi delar inte era uppgifter till extern part om det inte är nödvändigt för att kunna leverera det vi har kommit överens om. Ni kan när som helst maila oss på integritet@hallifornia.se för att få veta vilka uppgifter vi har registrerat och för att begära att få bli raderad från vårt register.