fbpx

VFAB

Varbergs Fastighets AB (VFAB) är ett kommunalt bolag med uppdrag att medverka till en positiv utveckling av Varbergs kommun genom att alltid arbeta för samhällsnyttan. De utför arbeten inom såväl byggprojektledning och parkering som fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling. Bolaget förvaltar flera betydelsefulla fastigheter med högt kulturhistoriskt värde i centrala Varberg och arbetar  för att skapa trygghet och långsiktighet för både hyresgäster och fastigheter.

På uppdrag av Varbergs kommun är VFABs projektverksamhet med och bygger stora och viktiga projekt. En god parkeringssituation i centrum är ytterligare ett viktig uppdrag, som kräver utveckling i takt med att Varberg växer.

Årets tema i Inspirationskällan i societetskällaren är  Silent Disco​ – släpp loss till härliga beats, inspireras av musiken eller varför inte​ själv testa på att DJa? Glitterstationen​ är en favorit i repris från förra året. Där fixar du den ultimata festival-looken. Street Art Nytt för i år är att du kan testa på att måla ​Street Art.​ En konstform som vuxit och etablerat sig stort i Sverige och som Varberg inte varit sena att haka på.  Den lokala konstnären Kollijox gästar oss under lördagen 20e juli.

Såklart kan du också komma till Inspirationskällan för lite skönt häng, popcorn och bra musik!

På Hallifornias festivalområde äger VFAB fyra fastigheter med restaurangverksamhet. Societen, Västerports kök, Fästningsterassen och Hamnpaviljongen.

www.societen.se
www.restaurangvasterportvarberg.se
www.hamnpaviljongen.se
www.fastningsterrassen.se