De senaste veckan har vi haft haft fullt upp med att få alla pusselbitar på plats. Det har varit samtal och möten med sponsorer, partner, artister och alla andra som kommer att vara involverade. När man planerar ett evenemang så så är det nödvändigt att säkra upp huvudattraktioner, finansiering, tillstånd och strategiska partner. Det blir en grund som man sen kan bygga vidare på. Även om det är viktigt att planera i förväg så är det också viktigt att kunna vara flexibel. Vi träffar en massa sköna människor och vi vill ju kunna ta tillvara på alla grymma idéer som dyker upp. Det är ett kreativt kaos som i slutändan handlar om att designa en upplevelse för er som kommer till Hallifornia.

Samtidigt som vi lägger en massa energi på att den 17-19 juli ska bli oförglömliga dagar så har vi en hel del planer kring marknadsföringen också. Ni som var med förra året kommer kanske ihåg vår coola folkabuss som vi lackade och stripe:ade upp. Vårt grymma Street Crew snurrade runt halva Sverige i den och satte upp affischer. Tyvärr är den inte kvar och nu letar vi frenetiskt efter en värdig efterföljare. Förslagen som ligger på bordet är alltifrån brandbil till ”hill billy”-pickup. Om det är någon som redan har kommit på vilken bil vi bara måste ha, så hör av er till oss!