Det allra senaste inom nyskapande elektronisk dansmusik och en härlig blandning! Oavsett om du dansar hela kvällen eller väljer att ”hänga” med god mat och dricka inne på Borggården får du möta DJ:s från olika delar av världen! Kolla in vad som väntar dig när vi tar över Varbergs fästning och släpper loss inne på Borggården på lördagkväll! Biljetter till Grand Finale hittar du här.

En spännande öppning på Grand Finale får ni när R3VILO drar igång. Speciellt för R3VILOs är hans fokus på melodiska låtar. Från modern house rör han sig mot andra genrer – reggaeinfluerade beats, Ibizas djupare djungel, saxofon och euforiska melodier blandas. En och annan text kommer ni garanterat att känna igen!

Särskilt glada är vi över att presentera en DJ som är född och uppvuxen i Varberg! Inne på Borggården kommer Desibels kreativa mixningar av bultande och glädjebringande musik att skapa en cinematisk upplevelse. Med förebilder som Kygo, Klangkarussell och Major Lazer vill hon bjuda upp till sommarfest på Grand Finale. Musikintresse i tidig ålder, studier i ljudproduktion och nu en professionell bana i musikens värld. Vid sidan av DJ-karriären producerar hon även musik till film och radio.

Reggaeinfluerad dansmusik bjuder As We Spoke på. Bruce Levi och Lawda Murphy har sedan 2008 satsat stenhårt på denna genre. Tillsammans kombinerar de energin från den elektroniska dansmusiken med tyngden från reggae och dancehall. Hela Borggården kommer att gunga när DJ-duon drar igång utifrån förebilder såsom The Prodigy, Major Lazor, Kennedy Jones och DJ Carnage. As We Spoke har dessutom producerat musik för flertalet stora jamaicanska artister samt samarbetat med Petter, Papa Dee, Kapten Röd och Million Stylez.

Catslap kommer från klubbar runt om i Europa och Sverige till Varberg med ett alldeles speciellt sound. Göteborgstjejerna Hanna och Victoria skapar musik som beskrivs som nyskapande och intressant. Det handlar om deras tunga och svängiga deep/tech house med en rå touch framfört i Catslaps speciella stil. Den har skapats utifrån kärleken till dans, driviga beats och härliga vocals.

Med rötter från Sverige och Zimbabwe har Infinity Sound lyckats skapa något helt unikt. Under Grand Finale kommer Infinity Sound att leverera en hel del karibiskt influerad reggae i alla former från dancehall till dubstep. Med influenser från den engelska dansmusiken och det Afro-Karibiska soundet kommer Lucky Fred, Mighty Bento, Brother Mok och DJ Young P bjuda in till en svängig fest på Borggården. Gänget har spelat runt om i Europa, Mellanöstern och Afrika med sitt levande och växande Culture/Dancehall sound som grundades 2007 och nu är det äntligen dags för Varberg.

Tillsammans med er besökare vill Leftsound skapa en av årets roligaste fester. Leftsounds rytmiska och tunga beats i kombination med en blandning av HipHop, House, RnB, Dancehall och Trap kommer vrida och vända på hela Borggården. Med medlemmar från alla världens hörn har människorna bakom det kreativa kollektivet Leftsound färdats jorden runt med sina shower. Oslo, Köpenhamn, München och Paris är några av de storstäder där kollektivet bjudit in till fest.

Cocotaxi bjuder in till ett eget sound som började skapas efter en vistelse i Sydamerika 2007. Då startade två barndomsvänner sitt musikaliska projekt. Tillsammans har de samarbetat med en lång rad både svenska och internationella musiker så som Red Fox, Serocee, Symbiz, Frikstailers, Isa GT, Doble Systema, Deejay Theory och Gappy Ranks. Och detta är endast för att nämna några!

Varmt välkomna till Hallifornias avslutningsfest Grand Finale på lördag från 19.00 inne på Borggården, Varbergs fästning.