När Hallifornia drar igång kommer Varbergs gator fyllas med sommarfirande människor. Oavsett om du är bosatt i Varberg eller kommer utifrån kan nedanstående information hjälpa dig under dessa tre dagar.

Färdas du med flyg är närmsta flygplats Landvetter, Göteborg. Från Göteborg kan du sedan ta tåget till Varberg med Öresundstågen. Öresundstågen trafikerar Göteborg-Köpenhamn. Om du färdas från Malmö eller någon annan stad i Skåne så kan du använda Jojo-kortet, som ger dig rabatt på Öresundstågen, hela vägen till Varberg. Ett annat tips om du färdas från Skåne och har sommarkortet är att nyttja det till Båstad och sedan köpa biljett mellan Båstad och Varberg. Kommer du från Borås är det Västtrafik som gäller. Från Stockholm är det endast ett byte i Göteborg innan du anländer till Varberg. Tider hittar ni på SJs hemsida.

Vill du färdas med buss från Göteborg så arrangerar SB Entertainment bussresor, Familjeexpressen och Partyexpressen. Mer info hittar du här. För bussfärd kan du även kolla på Hallandstrafiken och Swebus.

Vill du ta ut motorcykeln i det fina vädret eller bilen så är det E6/E20 som gäller eller väg 153 om du kommer från Ullared hållet. Från Borås är det väg 41. Bor du i Varberg råder vi dig att du går eller tar cykeln för att minska på traffiken men även för att bespara vår planet från avgaser. Inte mycket slår en promenad eller cykeltur i solen längs strandpromenaden. Eller varför inte ta longboarden?

Kommer du från andra sidan sundet kan du förutom flyg, bil och tåg även ta båten och lägga till i någon av Varbergs hamnar.

När du anlänt till Varberg ska du söka dig mot Varbergs fästning, du kan inte missa oss. Har du GPS kan du knappa in Strandgatan. Karta har du här.

Ta er hit försiktigt så ses vi om några timmar. Välkomna.