Välkommen till 2014 års första Hallfornia-dag!  En fin start på din rundvandring är Badhusplatsen där du kan titta på Street art och samtala med konstnärerna. Där finner du också Medborgardialog som pågår hela dagen. Både varbergsbor och besökare har där chansen att säga sin åsikt om Varbergs framtid och ställa frågor. Om du inte tagit med lunchkorg så kan du finna utmärkt mat som Tovedals står för. Varför inte prova på något kul och annorlunda? Stand up paddleboard betyder att du står på en surfbräda och paddlar. Efter lunch kan du sen titta på en tävling kl 13.00 i just den grenen vid Barnens badstrand intill Badhusplatsen. Eller kanse vända dig om och se på en härlig uppvisning i Skate Jam, fantastiska brädåkare som behärskar sina brädor på ett helt otroligt sätt.  Street dance blir det tredje konstnärliga inslaget så här första dagen. Klockan 16.00 kan du gå till Norra Fästningshörnan och se en cool performance av dessa skickliga dansare. Och kanske få inspiration för att prova på i morgon lördag  (se program)?

Glöm inte att dagen kan avslutas med musik av Governor Andy kl 19.00 på scenen i Societetsparken

Prova på för dig eller barnen – ha kul, plaska, plumsa, ramla och lyckas till slut! Glädje, gemenskap och generositet är Hallifornias kännetecken. Här blandas proffs med glada amatörer och nybörjare. Wakeboard, skimboard, slackline, trampolin, longboard, skateboard är några exempel. Supporterarmbandet för 150 kr ger fri tillgång till alla aktiviteter under tre dagar. Det finns att köpa runt om i Varberg eller på festivalområdet. Kolla gärna in fredag- lördag i programmet och planera redan nu. Ett stilla yoga morgonpass kl 10.00 i Societetsparken kanske kan vara något?