Den senaste veckan har vi flyttat i nya lokaler. Det nya Hallifornia-kontoret ligger ett stenkast från centralstationen. Vi är så nöjda! En gång i tiden var huset en gammal marmeladfabrik. Men för de flesta varbergare är det nog mer känt som före detta auktionskammaren. Det finns gott om utrymme för alla oss som jobbar med förberedelserna inför sommaren. Vi har redan fått några trevlig grannar på övervåningen där vi sitter. Till de rummen som ännu är tomma hjälper vi till att hitta hyresgäster. I våra kontorsrum är skrivbord och konferensbord på plats. Kvar på att göra-listan står sköna soffor, tv-spel och fotbollsspel. När vi har det klart kan vi känna oss riktigt hemmastadda.

Så om du har vägarna förbi och vill komma upp och säga hej så är adressen Norra Vägen 31 med ingång från kortsidan, en trappa upp. Den 6 maj har vi bjudit in alla som har hört av sig för att vara med i Hallifornia Street Crew till en kick-off. Är du intresserad av att veta mer om hur man blir en del av Street Crew:et, skicka ett mail till Malin på malin@nordicsurfers.com