Malin Steen är en riktig glädjespruta. Hon är en positiv, strukturerad och ovärderlig kugge i Hallifornia-maskineriet. Förra året var Malin med och startade upp Hallifornia och vi är otroligt glada över att ha med henne i år igen.

Malin är 25 år och tar examen i juni. Sedan 2011 har hon studerat Event Management på Campus Varberg. Hon har redan hunnit jobba med en massa olika saker, alltifrån evenemanget Coastal Culture till fredsutbildande projekt. Malin har rollen som koordinator i Hallifornia. Hon ansvarar för all personal men har fingret med i det mesta då hon måste ha koll på att alla andra har koll.

Du har kontakten med alla som jobbar som volontärer. Varför tycker du att man ska engagera sig i Hallifornia?
– För att man kommer i kontakt med väldigt många fantastiska människor. Och man får en möjlighet att utvecklas inom områden som man är intresserad av. Dessutom blir man en del av en otroligt härlig gemenskap.

Vem kan ansöka om att arbeta som volontär?
– Det kan egentligen vem som helst som är intresserad och tycker att det är ett spännande evenemang.

Hur blev du involverad i Hallifornia?
– Genom mitt engagemang i Coastal Culture 2012 kom jag i kontakt med Erik och det övriga teamet på Nordic Surfers. Jag var ihärdig och låg på Erik om framtida projekt. Till ett skolarbete under andra året frågade jag efter ett riktigt case. Det slutade med att jag gjorde en slags förstudie inför Hallifornia. Och på den vägen är det.

Vad är Hallifornia för dig?
– Det är sommar, värme och massa goa och underbara människor i en skön gemenskap. Ett otroligt bra tillfälle för mig att testa mina kunskaper och få erfarenheter inom ett arbetsområde som jag vill fortsätta att jobba inom framöver.