Nu är det mindre än en månad kvar till Hallifornia 2014. Endast tjugofem dagar för att vara exakt. Woohoo! Inom kort kommer vi att presentera årets program samt artisterna till Grand Finale, stay tuned. Vi är otroligt taggade och förväntansfulla inför årets festival och tänkte därför smygstarta med en stor grillning vid fästningen. Nu på lördag (28/6) är Du välkommen till Södra Fästningsväggen. Vi kör igång från 19.00 och kommer under kvällens gång bjuda på skönt häng, musik och lite performance. Har vi inte vädret på vår sida återkommer vi med mer info på vår facebook sida.

Packa ner picnic-filten, engångsgrillen, ring vännerna/familjen och gör oss sällskap för en supertrevlig kväll vid fästningen.

För den som ännu inte köpt sin Grand Finale-biljett eller sitt supporterband kan man göra det av oss på plats. Vill man veta mer om årets Hallifornia är det bara att hugga tag i någon av oss under kvällen. Vi är en massa Hallimaniacs på plats!

Välkomna till HalliBBQ!