Vågorna hörs från havet. Skratten fyller atmosfären. Longboarden rullar över asfalten. Brädorna glider på vattnet. Vännerna ligger i gräset.  Maten doftar från grillen. Toner av skön musik från scenen i Societetsparken. Tiden står stilla. Varberg när det är som bäst.

Scenen i Societetsparken är som gjord för somrig parkmusik. Vad passar bättre en sen eftermiddag och tidig kväll under Hallifornia-dagarna än att sitta ned eller ligga i gräset och njuta av superbra artister och band? Du kan komma precis som du är och sjunka ned på en bänk, ta med fika eller picknick för en stunds avkoppling. Vi är glada över stöd från Region Halland och Kultur & Fritid, Varbergs kommun, som gör det möjligt för dig att lyssna till musiken och se framträdanden utan entréavgift. Kultur av olika slag är en självklar del i Hallifornia. Du får möta unga, nyetablerade artister som Bosh  men kan också lyssna till en sing-song writer som Jona Lake från Nya Zeeland som nu återvänder till Varberg.  Så oavsett om du har en surfbräda under armen, kommer med rullator eller med barnvagn – varmt välkommen till parkmusik à la Hallifornia. Närmare presentation av artister och band hittar du här.

Torsdag 17 juli

Governor Andy kl 19.00

Fredag 18 juli

Jonah Lake kl 17.00

Ol´Bandits kl 18.00

LPA kl 19.00

Bosh kl 20.00

Lördag 19 juli

Dronten  kl.17.00

Lofot kl 18.00

Arkaid  kl 19.00

Extermination kl 20.00