Prova-på aktiviteter, musik, konst, tävlingar, Grand Finale, performance, mat och dryck! Under Hallifornia finns det något för alla och idag släpper vi vårt program på den här sidan.

Aktiviteter är öppna varje dag 10.00-16.00 och tävlingarna och uppvisningarna kommer att ligga på olika tider med tyngdpunkt på fredagen 18/7 och lördagen 19/7. Så om du vill hinna testa allt vi erbjuder, se till att vara på plats redan på torsdagen.

Grand Finale på Borggården öppnar portarna 19.00 och stänger 01.00 på lördagen 19/7. Vi kan nu bekräfta att Hallifornia kommer att få besök av As We Spoke, Infinity Sound och flera andra heta DJ:s. Läs mer om dem i programmet. Det finns ett fåtal early bird-biljetter kvar som om du inte har köpt passa på att göra det på den här sidan. Därefter går biljetterna upp till ordinarie pris.