För dig som vill ta en paus från surfandet och hänga med några av eliten inom street- och hiphopdans, ta en fika till skön musik i en atmosfär som får dig att fyllas med värme, kom till norra fästningshörnan under Hallifornia. SB Entertainment, Dansa Studio och Vuxenskolan Varberg har tillsammans skapat en miljö som ska kittla alla sinnen. Tillsammans med dig och dina polare kommer det att bli en oförglömllig upplevelse. Den som kommer kan avnjuta kaffe i världsklass, juice och änglalik must. Men det är inte nog med det. De kommer också att stämma upp i kampen mot cancer.  

SB Entertainment är en mix av artister som genom konsten hittat flera gemensamma nämnare i livet. Teamet består av ett gäng utomordentliga dansare, ett antal flexibla akrobater plus ett par riktigt farliga eldslukare och mycket mer. Dansa Studio i Varberg jobbar med att uppmuntra och inspirera fler människor, gamla som unga att finna glädje och gemenskap I olika dansstilar och genom Vuxenskolans engagemang är alla dessa eldsjälar en del av Hallifornia.

Bland de andra aktörerna som besöker oss finns Aline som precis är hemkommen efter att ha spenderat tid i London och New York där hon bland annat varit på turné med Diversity, en väletablerad brittisk dansgrupp och medverkat på Brit Awards som dansare bakom Ellie Goulding. Även Martin Jonsson medverkar på Hallifornia, han har jobbat med amerikanska koreografer som Donyelle Jones, Tony Tzar, Jian Pierre-Louis och många andra. Martin är också en av ursprungsmedlemmarna i The Richboyz Project. Under sommaren 2013 gjorde de sin första show i Los Angeles. Det blev succé med fem utsålda kvällar.

The Uncanny Valley består av Anton Borgström och Jonathan Morell. Anton är aktiv inom battlescenen och har nått stora framgångar, förra året var han till exempel med och tog hem segern i den stora franska danstävlingen Cercle Underground. Jonathan arbetar även som cirkusartist och medverkar under sommaren i en uppsättning av Cirkus Cirkör. Gruppens största inspiration kommer från moderna robotar som försöker likna människor.

Om du vill prova Street Dance under Hallifornia kan du köpa vårt supporterband här!

Blir ni fikasugna finns det Englamust att släcka törsten med, en ny äppelmust från Bjärebygdens Musteri som producerar i liten skala med frukt från lokala odlare.

Bar Foxx kommer finnas på plats och erbjuder espresso, juice och mat! Efter att ha hört deras motto så är ett besök ett måste: We believe in soul. For us, soul stands for passion, quality, dedication and eternity. Let us invite you to our world, and give you some moments you want to keep.

Hand i hand med passion går medkänsla och under Hallifornia kan du som besökare vara en del av kampen mot cancer vid Norra Fästningshörnan genom Dans mot cancer! Det är ett insamlingsprojekt skapat av dansare för att stödja cancerforskningen och ett samarbete med Du & Jag mot cancer. Dessa dansare ville få dig att komma ihåg att just du kan göra skillnad. Läs mer om initiativet här: www.duochjagmotcancer.se

Torsdag 17 juli

16.00 Elevshow med Dansa Studio

Fredag 18 juli

12.00 Elevshow med Dansa Studio

12.45 Workshop med Aline

13.30 Workshop med Martin

14.30 Show med The Uncanny Valley

14.45 Workshop med Jonathan och Anton (Popping)

15.30 Jam

Lördag 19 juli

12.00 Workshop med Sebastian

12.45 Workshop med Martin

13.30 Show med The Uncanny Valley

13.45 Workshop med Andrea (Locking)

14.30 Jam