Tre dagar av Hallifornia om året är inte tillräckligt så i år börjar vi i juli månad med Hallifornia Warm Up! På torget under två långtorsdagar den 3/7 och 10/7 sätter vi upp en av våra mest populära aktiviteter: Urban Skim Park. Vi erbjuder dig som besökare en möjlighet att åka skimboard mitt i stan. Brädor och instruktörer finns på plats. Ta med badkläder!

För den lite mer erfarne åkaren finns det lite olika hinder man kan showa på. Är du hungrig är det ett utmärkt tillfälle att smaka på den mat som Tovedals kommer att servera under Grand Finale. Har du inte hunnit köpa ditt supporterband eller din biljett till Grand Finale så kan du göra det på plats. Det går också bra att få mer information och anmäla sig till Sport Camp. Och om du bara vill komma och hänga med oss så gör det. Det kommer att bli ett par riktigt sköna kvällar med DJ R3VILO som vänder plattor (i solen).

Vi har öppet mellan 16.00-21.00. Om vi är klara tidigare så drar vi igång så fort vi kan.