Det är fantastiskt roligt att så många kom till Hallifornia och att vi, tillsammans, skapade en upplevelse som blev till ett oförglömligt minne. Att vi hade vädret på vår sida var det väl inte direkt någon av er som missade. Vi vet inte exakt hur många ni var som kom eftersom att det inte fanns några staket eller något inträde på området. Men vi uppskattar att 20 000 personer har tittat förbi under Hallifornia-veckan.

När musiken har tystnat och alla besökare har åkt hem så är det mycket arbete kvar. Förutom allt som ska plockas ihop, tvättas, städas och förvaras så ska ljudvolymer redovisas, skräp slängas, personal och partner tackas, fakturor betalas, besöksutvärderingar sammanställas, rapporter skrivas och… Ja, listan kan göras lång. Men när det inte är samma tidspress så har vi ju så klart kunnat unna oss att vara lite lediga också.

Just nu är vi nästa klara med det som många säkert väntar på med spänning – årets aftermovie! Våra vänner på Surf Saloon undrade om vi inte ville ha en releasefest hos dem den 27/9, vilket vi tyckte var en toppenidé. Är du sugen på att göra oss sällskap så är du varmt välkommen. 20.00 startar vi igång projektorn. Vill du ha en bra plats och kanske en bit mat så kom gärna tidigare än så.

Vi vill återigen passa på att tacka alla er som slet så hårt med att göra Hallifornia till en succé. Vi är stolta över att få umgås och lära känna så fina människor som er. Hoppas vi ses på Surf Saloon!