”Historien kring Varbergs Fästning kantas av strider mellan svenskar och danskar. Nu är det återigen dags för maktskifte. Förtrupperna från Hallifornias fest- och musikpluton bjuder återigen in oss alla till kulturens högborg. I historieböckerna kommer det dokumenteras hur vi med hjälp av eld, trummor, musik och fanfarer fick hela Borggården att gunga.”

Idag släpper vi early bird-biljetterna till Hallifornia: Grand Finale 2015. Lördagen den 18 juli förvandlas Borggården på Varbergs Fästning till en open air-club med DJ:s, performanceartister, barer och riktigt god mat. Vi har mycket spännande på gång inför årets Grand Finale och efter fjolårets succépremiär vågar vi lova att det kommer bli en grym avslutning på ett tredagars Hallifornia. Vad som kommer att hända och vilka artister som kommer att spela avslöjar vi här på vår blogg allt eftersom. Stay tuned.

Passa på och säkra din biljett till ett rabatterat pris. Early Bird-erbjudandet gäller under en begränsad tid och för ett begränsat antal biljetter (åldersgräns 18år).

 

 

Mer från Hallifornia

Supporterband

Från och med idag kan du även köpa vårt nya supporterband. Supporterbandet ger dig rabatter på flera ställen i Varberg i sommar och du får även fri tillgång till många av våra aktiviteter under Hallifornia. Du behöver inte slänga ditt gamla armband, det ser riktigt juste ut tillsammans med det nya. Supporterbandet kan du köpa för sig eller till ett rabatterat pris när du köper det ihop med en Grand Finale biljett via vårt kombo paket.

Mer information hittar du här.

 

Sport Camp

Är du mellan 8-15år och tycker att Hallifornia är hur grymt som helst? Förra veckan släppte vi biljetterna till årets Sport Camp där du får prova på många av våra aktiviteter tillsammans med instruktörer och andra Hallimaniacs. Sport Campet varar i tre dagar – 13-15 juli.

Mer information och biljetter hittar du här.