Det är mindre än en månad kvar till Hallifornia. Vi är inne på slutspurten och intensitetsnivån är väldigt hög. Varberg målas Hallifornia-gult och den där unika Hallifornia-känslan som vi byggt upp tillsammans börjar presentera sig igen. För att Du ska komma i rätt stämning redan innan evenemanget drar igång har vi i år en rolig nyhet.

Atmosfären och viben som pulserar i luften kring Varbergs fästning under Hallifornia-dagarna är helt unik och något vi verkligen vill främja. På Hallifornia tycker vi om innovationer och nya samarbeten. Inför Hallifornia 2015 har vi i samarbete med DJ:n och producenten Carl Adrian skapat ett officiellt anthem. Vi är väldigt glada att kunna presentera ”Feel Alive” – Carl Adrian ft. Martin Olsson, vår första officiella Hallifornia-låt.

Var först med att höra låten på Spotify och Soundcloud. Låten går även att köpa via iTunes.

Psst… Carl Adrian är först ut av artisterna under Grand Finale, Hallifornias stora avslutningsfest inne på borggården lördagen den 18 Juli. Biljetter till Grand Finale hittar du här.