Societétsparken med sina vackra rabatter och lummiga träd blir platsen för våra nya spirituella och energigivande aktiviteter – Halli Spirit.

Slå dig ner och slappna av i gräset, skaka rumpan i ett glädjefyllt danspass eller varför inte krypa ner bland kuddar och tyger i våra mysiga hänggrupper och bara låt tankarna gå i slow motion. På Halli Spirit kan du starta dagen med ett yogapass under trädkronorna, för att sedan delta i meditationer, dansklasser, få massage eller dricka en fräsch juice och andas ut i en välkommen paus. Parken kommer att genomgå en upplyftande omvandling där stillhet varvas med livsglädje och eufori. Njut av god fika, skön musik, konst, vackra smycken, drömfångare och låt dig överraskas av inslag där varken magi eller svävande fakirer är uteslutna. Varje kväll är det konsert på parkscenen när Parkmusik à la Hallifornia arrangeras i samarbete med Kultur & Fritid.