Det har varit en lång musikalisk resa för Konstantin som spenderat de senaste tre åren i studion i Malmö. Äntligen har han fått sitt genombrott och det kommer att märkas i sommar. Tillsammans med Ayla Shatz och Cleo släppte han nyligen singeln ”Macho Man” som snabbt klättrade på listorna. Vi kommer att få se honom inne på borggården när Hallifornia avslutas med Grand Finale. Senare i sommar intar han en av scenerna på Way Out West.

Konstantin kommer till Grand Finale med sin egen stil för att bryta av den melodiska housemusiken med lite mer hip-hop:iga toner. Det passar fint för att skapa det där sköna gunget bland publiken. Att 2016 är Konstantins år märks på flera sätt. I våras släppte han låten ”Paper” med reggaesångerskan Ayla Shatz. Den är ett musikaliskt finstyckte med ett vackert budskap. Låten blev framröstad till lyssnarnas favorit på Sveriges Radio. En remix gjord av ingen mindre än Wahlstedt, som avslutar Grand Finale, har pulserat på dansgolv världen över efter att Tiesto spelade den i sin podcast. Efter succén med ”Paper” har Konstantin bland annat släppt en remix på Flo Rida och snart kommer en ny version på Marshmellos ”Alone”. Originalet har spelats flitigt på Hallifornia headquarters och vi kan säga att remixen ger en ny dimension till låten. Tillsammans med Ayla och Hip Hop-artisten Cleo släppte han senaste singeln ”Macho Man”.

Konstantin tar nu över stafettpinnen efter Carl Adrian som producerade Hallifornias anthem förra sommaren. Årets Hallifornia anthem som Konstantin skapat särskilt för festivalen kan liknas vid Major Lazer och vi lovar att inga höfter kommer att stå still när låten spelas under Grand Finale. Sången och de grymma reggaetornerna står coola Soleil Camara för. Om fyra veckor släpper han en singel med ingen mindre än svenska stjärnan Ishi. Kanske dyker han upp på scen tillsammans med Konstantin under Grand Finale. Med support från bland andra the Chainsmokers, Tiesto, Dada Life, Trap City och kommande låtsläpp via de stora skivbolagen kommer Konstantin bli ett namn på mångas läppar framöver. Hallifornia-låten släpps imorgon, håll utkik på vår facebook.

Hela Grand Finale line-up:en finner du här.
Klicka här för biljetter till Grand Finale samt bussbiljetter tur och retur Göteborg – Varberg.

 

Konstantin intar scenen på borggården under Grand Finale på lördag 23 juli. Förutom Konstantin spelar även Amin Violin som är ackompanjerad av Beatsax på saxofon, Juan Romero på percussion och Josefine Wikevand på sång. Musiken till den nya förfesten utanför borggårdens portar står Penthox för. Avslutar gör Wahlstedt. Under Grand Finale kommer det även finnas performers, magiker, dansare, hennatatuerare, UV-färg och mycket mer.

Grand Finale_bild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotnot: Anthem betyder hyllningssång, lovsång på engelska.