Det är mindre än två månader kvar till Hallifornia och det är äntligen dags för oss att släppa våra biljetter till Grand Finale.

Grand Finale är vår avslutningsfest innanför murarna på Varbergs fästning. Högst upp på toppen med utsikt över havet intar vi borggården med internationella dj:s, barer, performance artister, food trucks, visuella upplevelser och en rad överraskningar. 18+.

I samband med att vi släpper biljetterna till Grand Finale släpper vi även årets supporterband. Har du kvar fjolårets band blir det en snygg kombination ihop med det nya. Supporterbandet ger dig fri tillgång till alla våra aktiviteter under Hallifornia-dagarna. Prova på eller vässa kunskaperna inför sommarens tävlingar. Supporterbandet kostar 200 kronor och ger dig fina sommarerbjudanden i affärer, caféer och restauranger.

Är du över 18 år kan du köpa supporterbandet och Grand Finale-biljetten till rabatterat pris genom vårt kombo-paket. Klicka här för att köpa supporterband och biljett.

 

SB-2