På lördag smygstartar vi försäljningen av årets supporterband. Var först med att bära den nya designen innan vi släpper armbanden officiellt online.

Det är dags för Varberg Weekend och vår stad kommer myllra av liv. Det som tidigare var en shoppinghelg en gång i månaden blir nu en helg även fylld med aktiviteter och upplevelser. Kom förbi Hallifornia-bussen som står placerad i Brunnsparken och säg hej, så berättar vi mer om allt spännande som händer i sommar. Är du en fena på indoboard eller slackline? Kom och visa dina skills eller prova på för första gången så är du med i utlottningen av fina priser.

Du behöver inte slänga ditt gamla armband, det ser riktigt schysst ut tillsammans med det nya. Supporterbandet ger dig fri tillgång till aktiviteterna under Hallifornia och du får även rabatter och erbjudanden på flera ställen i Varberg i sommar. Vilka dessa är kommer vi att avslöja senare. Stay tuned.