Nu är det äntligen dags för årets första volontärsträff. Oj vad vi har längtat! Ifjol var vi hela 90 volontärer, även kallade Hallimaniacs. De senaste veckorna har det varit många gamla rävar som glidit förbi kontoret och sagt hej samt frågat efter första träffen. Mycket roligt tycker vi. Nu har vi bestämt ett datum och det blir onsdagen den 11 maj (nästa vecka). Då samlas vi, nya och gamla, för första gången i våra nya lokaler på översta våningen i Rådhuset vid Varbergs Torg.

Vill du tillsammans med oss skapa ett av Sveriges bästa evenemang, se vad som händer bakom kulisserna, få nya vänner, erfarenheter och meriter? Vi söker nya medlemmar till vårt Crew och vill gärna att det blir ännu fler tjejer som hänger på. För att jobba med evenemang krävs det att man ta kan ta initiativ och har en positiv inställning. Det kan vara krävande men det är också väldigt, väldigt roligt!

Ingen dag är den andra lik och mycket handlar om att samarbete med och möta olika slags människor. Vi är ett stort härligt gäng som arbetar med Hallifornia och det finns alltid plats för fler. Det kommer garanterat blir en lärorik och minnesvärd upplevelse.

Som medlem i vårt Crew får du:

  • Ett minne för livet
  • Vara del av den härliga gemenskapen
  • Utbildning om hur man jobbar med evenemang
  • Arbetslivserfarenhet
  • Personalaktiviteter som kick off-dag och avslutningsfest
  • Arbetskläder och Supporterarmband
  • Arbetsintyg och något utanför det vanliga att sätta på ditt CV

Är du sugen på att vara med? Klicka dig in här och fyll i anmälan så hör vi av oss innan onsdag.