På Hallifornia har vi flera olika streettävlingar på bräda som kräver både skills, mod och teknik. I år har vi höjt utmaningen och erbjuder alla åkare att tävla i alla fyra streettävlingarna och få chansen att bli King and Queen of The Street. En pristigefylld titel som vinnarna bär med sig till nästkommande år.

Det är Actionbolaget.se som tillsammans med Beauty Bay Board arrangerar våra Streettävlingar och de har lovat grym underhållning! Grenarna som är med är Hippie Jump – höjdhopp på valfri bräda, klassiska Slide Jam i Beatas Lid Backe, Slalom Challenge där man ska vara både snabb och smidig samt årets nykomling Ollie Challenge där det är högst ollie över en ställning som gäller. Självklart kan du även välja att endast delta i en eller två av tävlingarna.

Som alltid har vi även vår egen Bollen Valencia på plats som bygger upp stämningen hos publiken, peppar åkarna och skapar den där riktigt sköna Halliforniastämningen på alla tävlingarna. Vill du läsa mer och säkra din plats i startfältet så anmäler du dig här.