I år kommer vi att ha Urban Cable Tour uppe i Vallgraven i tre veckor i juli. Det kommer alltså att gå att åka wakeboard både före och efter Hallifornia. Under evenemanget genomför vi även tävlingen King and Queen of the Castle tillsammans med en trevlig servering som kommer att ligga längs strandpromenaden. För att få en riktigt skön stämning på plats så var vi tvungna att hitta en riktigt skön kille som kan ta ansvar för att det blir en bra upplevelse för alla på plats. Vilken tur att vi lärde känna Adam förra året.

Vem är Adam?

Adam är en aktiv, energisk och driven kille från Göteborg som bott utomlands en stor del av sitt liv Han är nyss hemkommen från fem månaders brädåkning i Chamonix, Frankrike, och håller på med många brädsporter men är alltid intresserad av att testa fler.

Varför involverade du dig i Hallifornia förra året?

Jag upptäckte evenemanget på Facebook ett par dagar innan det började och såg att det behövdes fler volontärer. Jag tyckte det lät kul så jag hörde av mig till Erik och drog ner till Varberg. Väl där blev det mycket arbete och lite vila! Jag lärde känna många nya ansikten och hade väldigt roligt, det var väldigt givande att se resultatet av allt arbete man hade lagt ner.

Hur är det att jobba som volontär i Hallifornia?

Det är extremt kul! Ett av ögonblicken jag minns bäst är när jag, svettig, smutsig, och trött stod bakom scenen när Oskar Linnros spelade. Jag stod och kollade ut över publiken som var helt uppslukade av musiken och insåg att: hur kul man än har som gäst på ett evenemang så slår det aldrig känslan av att stå bakom det hela och känna att man äntligen fick allting att klaffa.

Vad är din roll i år?

I år ska jag vara ansvarig för kabelsystemet! Kabelsystemet som driver wakeboarden är en av dom återkommande sporterna på Hallifornia i år. Till skillnad från förra året kommer kabelsystemet vara uppe i tre hela veckor, från den 7:de tills den 28:de juli! Det ska bli skitkul att få ta hand om en så stor attraktion, och självklart kommer det bli en hel del rolig åkning också.

Vad ser du mest fram emot med Hallifornia 2014?

Det ska bli väldigt roligt att se hur evenemanget utvecklas under sitt andra år, jag är övertygad om att det kommer bli succé igen. Självklart blir det roligt att träffa allt gött folk igen också, vi var ett väldigt skönt gäng som hade riktigt kul förra året!