Under en dag i början av mars arrangeras Nordic Placebranding Conference i Köpenhamn. Där träffas yrkesverksamma personer inom ekonomisk utveckling, kommunikation, rekrytering av talanger, investeringar och turism.

I år har vi från Hallifornia fått äran att berätta om vår resa. Temat är hur vi genom att utgå från de lokala tillgångarna har sammanfört och organiserat olika krafter för att tillsammans stärka platsen attraktivitet. En detaljerad beskrivning går att läsa på Nordic Placebrandings hemsida.

På agendan står utöver Hallifornia, andra best practice exempel på städer, regioner och länder som har gjort ett utomstående och erkänt arbete i att göra sina platser mer attraktiva för deras målgrupper och invånare.

Har du vägarna förbi Köpenhamn den 7 mars 2018, kanske vi ses där?

www.nordicplacebranding.com