Dalie Bäfverfeldt

Min drivkraft som yogalärare är att du som väljer att praktisera tillsammans med mig ska bli guidad till en plats där du lär dig att lyssna på din kropp samt att anpassa yogapraktiken helt efter din förmåga från dag till dag.

Min intention är att alltid mötas från en ocensurerad plats, jag vill att du alltid ska känna att du är trygg och välkommen som du är. På mitt genuina och mest närvarande vis delar jag min tolkning av yoga som kan beskrivas som kraftfull och prestationslös.

Jag önskar att kunna plantera frön som kan bidra till ökat välbefinnande genom att dela med mig av mina egna erfarenheter och reflektioner samt den visdom jag har blivit tilldelad längs vägen. En av mina största intentioner och drivkrafter som lärare är att guida dig hem till en plats hos dig själv där du kan finna närvaro, koncentration, fysiskt välbefinnande, inre styrka, frid och harmoni.

Yogaklass
Från ett mjukt och meditativt flöde kommer Dalie guida dig in till en mer stillsam plats. Det dynamiska kommer möta det passiva i en skön Yin sekvens med en djupgående avslappning och meditation. Under klassen kommer Sara Blomkvist & Oliver Ganslandt sjunga och spela. Detta är en klass som passar alla. Välkommen som du är med det du har.

Följ
Instagram

Festival- eller aktivitetspass krävs för att delta i aktiviteterna.