Discgolf

Discgolf är en sport som man kan utöva professionellt eller för skoj skull, en sport som passar alla, gammal som ung, kille som tjej. ALLA kan verkligen vara med och ha kul.

Discgolf växer snabbt i världen, inte helt utan anledning. Det är lättillgängligt, kostar inte så mycket (om man inte vill), de flesta banor är gratis (givetvis den i Varberg). Man kan spela mot varandra eller mot sig själv, en mot en eller i lag. Sporten har samma grundidé som vanlig golf, ta sig från tee (utkastpunkten) till korgen på så få kast som möjligt.

Under Hallifornia kommer alla som har ett aktivitetsarmband få prova på discgolf i stenbrottet, Varbergs Discgolf kommer vara instruktörer på en bana med 4 korgar. Det kommer vara både träningsrundor och tävlingar under hela festivalen.

Varbergs Discgolf kommer på fredagkvällen ta emot anmälningar för de som vill prova att gå en runda på deras riktiga bana uppe vid Håsten discgolfpark. 18.45 Samling för tävling på Håsten Discgolfpark, 19.00 tävlingsstart (anmälan krävs)

Tid
18-20 Juli, 11.00-18.00

Plats
Södra Fästningshörnan (Stenbrottet)

För mer info om Varbergs Discgolf
Facebook
Instagram

För att medverka i denna aktivitet behövs ett festivalpass.

Annat på festivalen