Grön Ungdom

Grön Ungdom är Miljöpartiet de Grönas ungdomsförbund. Vi bildades 1986 för att arbeta för freden, rättvisan och framtiden. Vi kämpar för vår framtid. Precis som Miljöpartiet tillhör vi den gröna politiska rörelsen genom vår syn på de tre solidariteterna:

Solidaritet med djur, natur och det ekologiska systemet.
Solidaritet med kommande generationer.
Solidaritet med världens alla människor.

Genom att påverka Miljöpartiet kan vi påverka politiken i Sverige och resten av världen till något ännu bättre. För att kunna påverka behöver vi vara många och därför arbetar vi med kommunikation och värvning av nya medlemmar som sympatiserar med vår politik. Ett av verktygen är att närvara på olika festivaler och prata med både yngre och äldre människor. På det sättet, genom personliga möten, kan vi förstå varandra bättre.

Under Festivalen
I vårt tält finns det aktiviteter för alla! Förutom att vi är redo för att prata med dig om frågor som du brinner för har vi olika stationer. Du kan bland annat bli stylad med miljövänligt glitter, få supersnygga gnuggtatueringar, blåsa såpbubblor, lyssna på skön musik och ta del av vårt politiska material. Eller varför inte stanna för att tugga på något gott och ta en god kopp kaffe?

Dessutom kommer vi bemanna miljöstationer på festivalområdet för att hjälpa dig att sortera avfallet rätt – vilket är superviktigt!

Tid
18-20 juli, kl 11:00-18:00

Plats
Södra Fästningshörnan

Följ
Hemsidan