Inspirationskällan – Societén

Under förra årets Hallifornia presenterades det nya konceptet ‘Inspirationskällan’ i källaren av Societétshuset av Sara Bjurbäck & Matilda Damlin. En Norrlandstjej och en Dalslandstjej som aldrig tidigare besökt festivalen skapade det nya konceptet som bygger på att besökarna skall känna sig inspirerade när de lämnar platsen. Vi har nu gått klart andra året på Event Management och det känns jättekul att vi har fått chansen att utveckla Inspirationskällan ännu mer till årets festival. Det är en perfekt möjlighet för oss att samla erfarenhet på, berättar Matilda.

Campus & Co som jobbar med att förena studenter med Varbergs näringsliv blev länken som gjorde att Varbergs Fastighets AB, VFAB och Matilda och Sara hittade varandra. I år är även Matilda Schough via Arena Varberg med som samarbetspartner. Uppdraget handlar om att visa upp en av VFAB:s lokaler på ett roligt sätt under festivaldagarna och öka platsens attraktivitet. Konceptet ska även att marknadsföra Kick in Fall Season som äger rum 30 augusti då Sandro Cavazza, Molly Sandèn och Tove Styrke kommer till Varberg. Nytt för många som tittade förbi förra året vara att det finns en källare i Societetshuset som kan omvandlas till en kreativ mötesplats. Så missa inte ett besök i inspirationskällan och se vad som händer av när fastighets- och eventbranschen mixar sig!

Under festivalen

Silent Disco
Kom och släpp loss till härliga beats, inspireras av musiken eller varför inte själv testa på hur det är att DJa?
Glitterstationen
En favorit för många besökare under förra året kommer att ske igen, nämligen glitterstationen. Där fixar du den ultimata festival-looken.

Street Art
Nytt för i år är även möjligheten att testa på att måla Street Art. En konstform som vuxit och etablerat sig stort i Sverige och som Varberg inte varit sena att haka på. Ingen har väl missat de färgsprakande konstverken som så snyggt börjat pryda utvalda platser i Varberg? Den lokala konstnären Kollijox kommer även och gästar oss under lördagen 20e juli.

Såklart kan du också komma till Inspirationskällan för lite skönt häng, popcorn och bra musik 🙂

Tider
18-20 juli, kl 11:00-18:00

Plats
Societén källarlokal, ingång från Vallgraven