KaffeXpresso – Den Gröna Kaffebilen

Vi är två hängivna systrar som driver en cool mintgrön food truck med fokus på ekologiskt och rättvisemärkt kaffe. Vår kaffemeny är bred och du kan få alltifrån Affogato Al Caffe till en vanlig slät kopp brygg. Lyxen i vårt kaffe kommer ifrån blandningen, bryggningen och baristorna ( vi då ).

Till vårt goda kaffe serverar vi premiumglass ifrån Råda Gelato. Vad sägs om attt prova spännande glassmaker som Gurka/ Mynta, Brynt Smör m.fl. Med bakgrunden ifrån Sverige/ Karibien gillar vi att dela med oss av våra kunskaper. En klassisk svenskfika ifrån de bästa bagerierna med en touch av Karibien i våra härliga lunchrätter är vår grej.

Alla får äta! – Är du Glutenintolerant, Laktosintolerant eller Vegan? Kom till Den Gröna Kaffebilen. Vi har något gott för alla.

Under Festivalen
Har vi självklart med våra smarriga Råda Gelato i bägare i flera olika smaker. Vi man svalka sig med något annat än glass erbjuder vi iskaffe, iste och islatte – alltifrån klassisk till smarrig karamell och allt där emellan. .

Ta fikan hos oss! Smarriga Kanelbullar, Kokostoppar, Chokladbollar, Rawbollar, Hälsomackor och massa annat gott kommer in färsk och nybakt varje dag.
Har vi mat också? Visst har vi det. Dagens lunchrätt får man reda på vid trucken kl 11:00.

Yogis kom hit!
Vi har tagit fram ett speciellt paket till just er med den Golden Milk och andra nyttigheter. Begränsat antal paket varje dag.

Välkomna!

Tider
18-20 Juli, 11.00-18.00

Plats
Badhusplatsen

Följ
Hemsida
Instagram
Facebook

Annat på festivalen