Kitty Strand

Om Kitty Strand

”När gudarna skapade människan gömde de lyckan på en plats där de visste hon nästan aldrig skulle söka, nämligen inombords.”

Kärleken till yogan väcktes för 33 år sen, när Kitty var bara 15 år och började praktisera på en handstickad yoga matta i Budapest. Under åren blev yoga en livsstil, något som konstant fyller Kitty med glädje, inspiration, vibration och magi. Yogan kommer alltid att fortsätta att växa inom henne & genom henne. Yoga är beroendeframkallande för de flesta yogautövarna. Det är även beroendeframkallande för Kitty att undervisa, att dela med sig av sin yogakärlek och kunskap. Att kunna dela med sig utan att bli av med något! Kitty undervisar ca 800+ klasser per år i Sverige och utomlands. Som så många av de stora mästarna har hon utvecklat sin egen stil med ett brinnande hjärta.

KittYoga kännetecknas av: kraftfyllda asanas – långa kreativa sekvenser – lekfullhet & överraskningar – kraft & ömhet – filosofiska tankar – intensiv musik. Hon påminner oss ständigt om att varje andetag är en gåva, att varje hjärtslag är en gåva. Att livet är ett mirakel. Att miraklet är DU HELA DU här och nu.

 

KittYoga – ETT med NATUREN

Andningens dans med kroppen – kroppens dans med andetagen.

VÄLKOMNA konsten att flöda långsamt, mjukt och fritt på GräsMattan som i en lekfull dans, fylld av vibration. Låt solen, havet, blommorna och grönskan visa dig vägen till dina djupaste skatter för att inte bara leva men kunna uppleva det vackra inom dig. När du berör från hjärtat med hjärtat utan mål, utan destination, utan krav, utan kritik, utan förväntningar – ETT med ditt HJÄRTA, ETT med NATUREN.

Följ
Hemsida
Instagram
Facebook

Festival- eller aktivitetspass krävs för att delta i aktiviteterna.