Kust

KUST är ett varumärke som designar vackra bikinis i hög kvalitet och med utmärkt passform. Grundarna av KUST tyckte det var svårt att hitta bikinis med bra passform på marknaden då modellerna verkar i första hand utvecklats för ”perfekta” kroppar. De upplevde också ofta modellerna som sexistiska och mer anpassade för betraktaren än användaren.

KUSTs vision är att göra bikinis som passar alla. De gör bikinins som är välsittande och snygga utan att bli för utmanande eller för den delen tantiga. Varje storlek är anpassad till respektive kroppsform för bästa passform.

KUST har ett starkt miljöengagemang och en önskan om att ge något tillbaka.
Tillbaka till havet och våra barn som ska ta över efter oss. Därför är våra bikinis producerade av en textil som är tillverkat av återvunnen plast från bla förbrukade fisknät och rep.

Under festivalen
Var med och bli en del av utvecklingen. Kom och besök oss och få möjlighet att tycka till, känna och prova. Och vem vet kanske just din tanke eller idé blir en del av KUST? Samtidigt får du tips och hjälp med att hitta just din perfekta kustmodell för din kropp. Alla kroppar är unika!

Tider
18-20 juli, kl 11:00-18:00

Plats
Södra Fästningshörnan – Silicon Halli

Annat på festivalen