Labyrint

Vi är väldigt glada att kunna välkomna en av vårt lands just nu främsta och största hip hop- och reggaegrupper till Hallifornia. Med över 250 miljoner streams är våra vänner LABYRINT tillbaka på allvar igen!

Efter att ha legat lite lågt ett tag beger gruppen sig nu ut på turné med nya singeln ”Så Ajaib”. Och vet ni vad? Det ryktas om att ännu mer ny musik är på gång. Kanske får vi höra en ny sommarplåga vid fästningen i sommar?

– ”Vår publik är lika mycket en del av gruppen som oss så det ska bli underbart att träffa alla igen!”  hälsar Aki inför sommarens spelning på Surfers Corner.

Labyrint består av medlemmarna Aki, Dajanko, Jacco och DJ:n Sai. Trots oerhört imponerande 250 miljoner streams efter singelhits som “Chilla Lide”, “Fakking Fin”, “Ortens Favoriter”, “Broder del. 2”, ”Välkommen Hem” och många fler är gruppen är numera helt independent. Och de jobbar för fullt med att skapa ny grym musik till ett kommande album. Ett album som kommer innehålla deras signifikativa hip hop- och reggae-sound och som kommer att släppas på Redline Records i år.

Kända över hela landet för sina stora nattklubbsspelningar är det nu äntligen dags att bege sig ut och inta de stora scenerna på utvalda festivaler över hela landet i sommar. Vi är väldigt glada att ha dem hos oss på Surfers Corner i sommar.

Mer om Labyrint hittar du här:
SpotifyYoutubeFacebook

Festival- eller nöjesspass krävs för att delta i aktiviteterna.

Tid
21 Juli 23.30-00.30

Plats
Surfers Corner